Paņemu parastās baranciņas un no tiem gatavoju uzkodu: sanāk garšīgi un nedārgi!

Šī recepte man bieži palīdz, it īpaši, ja es nevēlos apgrūtināt mīklas mīcīšanu, rullēšanu un veidošanu.

Es ņemu parastās sausās baranciņas un gatavoju no tām uzkodu: izrādās garšīgi un lēti.
Uzkodas ieņem īpašu vietu uz galda un neatkarīgi no gadījuma: vakariņas, svētki vai parastas tikšanās ar draugiem.

Recepte ļoti vienkārša, sastāvdaļas pieejamas, gatavojam!

Šīs uzkodas pamatā ir parastās baranciņas . Paņēmu 300 gramus, izrādās ne par daudz un ne par maz.

Palielā bļodā liekam baranciņas, pielej pienu un atstāj uz apmēram 7 minūtēm, ik pa laikam apmaisot, lai nesaliptu kopā.

Kamēr baranciņas atmirkst, ātri sagatavo pildījumu. Ņem malto gaļu, šajā uzkodā man vairāk garšo vista, vajadzēs ap 500 gramiem, pievieno sāli, maltus melnos piparus pēc garšas un 1 vidēja lieluma sīpolu, lai nesasmērētu blenderi, sarīvēju uz smalkas rīves.

Rūpīgi samaisiet un izņemiet mūsu barankas no piena.

Tagad mums ir jāliek maltā gaļa baranciņu vidū, to ir ērti darīt ar tējkaroti. Jūs varat iesaistīt bērnus šajā procesā; viņi būs ļoti priecīgi palīdzēt savai mātei.

Lasi vēl: Vizuāls tests: atklāj savas personības dziļākos noslēpumus

Bļodā liek 2 olas, pievienoju vēl nedaudz sāli un maltus melnos piparus un saputoju ar dakšiņu.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment